Přípravné utkání ml.žáci 2.8.2019




Přípravné utkání mladší žáci 2.8. 2019

2.8.2019  Ústí nad Orlicí

 

Jiskra Ústí nad Orlicí-Dukla Praha  2:9 (0:3) (0:4) (2:2)

 

Branky:Koukol,Cindr

 

Sestava
Jáneš Vojta-Šváb Michal, Rýdl Jaroslav, Borovička Jan, Skala Daniel, Horálek Matěj, Cindr Daniel, Kusý Matěj, Hoffman David, Langer Adam, Saňák Jonáš, Pirkl Marek  (Kalousek Adam, Koukol Martin, Bartoš Dominik, Borovička Antonín)

 

Mladší žáci ve čtvrtek 1.srpna zahájili přípravu na novou sezónu a hned v pátek sehráli přípravné utkání s Duklou Praha. Zápas se hrál na tři třetiny po 25 minutách. Zhruba od poloviny zápasu nám v poli vypomohla trojice starších žáků Koukol, Bartoš, Borovička.A, a poslední třetinu odchytal Adam Kalousek. Velmi kvalitní soupeř, který zde byl na soust� �eděn&i acute; a hraje žákovskou ligu, nás po většinu zápasu přehrával a zaslouženě vysoko zvítězil. Konečná prohra 2:9 tak není ale vůbec důležitá. Jsem rád,že se nám v dobrém světle předvedl náš nový brankář Vojta Jáneš a většině týmu v zápase nechyběla snaha a bojovnost. Bohužel pouze tohle na takového soupeře nestačí a proto musíme na trénincích tvrdě pracovat, abychom se těmto týmům mohli alespoň trochu přiblížit.

 



Fotografie k článku:





DNES MÁ NAROZENINY


Dnes nikdo neslaví.


TOP 5 STŘELCI KLUBU



PŘÍŠTÍ UTKÁNÍ

A tým


27.04.2024 - FK Dobrovice - 17:00


FK Dobrovice

-

TJ Jiskra Ústí nad Orlicí

-


JSME NA FACEBOOKU




Web Jiskra Ústí fotbal používá cookies s jejichž pomocí bychom Vám chtěli umožnit optimální využití našich internetových stránek a také provádět průběžné zdokonalování internetové stránky. Svůj dobrovolný souhlas s použitím cookies můžete kdykoliv odvolat.