Přípravné utkání ml.žáci 18.8.2019




Jiskra Ústí nad Orlicí-SK Hranice na Moravě 

           8:1 (2:0) (2:0) (4:1)

 

Branky: Skala 4, Kusý 3, Hoffman

 

Sestava

Jáneš Vojta-Šváb Michal, Rýdl Jaroslav, Borovička Jan, Skala Daniel, Langer Adam, Kusý Matěj, Hoffman David, Saňák Jonáš.

SK Hranice na Moravě byl poslední soupeř našich mladších žáků před začátkem soutěže. Hostující tým zde byl od čtvrtka do neděle na Sporthotelu na soustředění a tak nedělní dopolední zápas byl zakončením jejich náročného programu. Podle slov jejich trenéra byla na jeho hráčích znát v utkání únava a podle toho zápas taky vypadal. Po dohodě se zápas hrál na polovinu hřiště na třikrát 20 minut. Naše mužstvo bylo po většinu zápasu lepším týmem a zaslouženě vysoko zvítězilo. Bojovnost, nasazení nám opět nechybělo a snaha hrát fotbal tam také byla. Co nám nešlo, bylo lépe vyřešit některé situace v e hře. Poprvé se na postu stopera představil Jára Rýdl a vedl si velmi dobře. Když už něco prošlo, tak to pochytal pozorný brankář Vojta Jáneš. Zálohu táhl David Hoffman a o branky se postarala dvojice Dan Skala a Matěj Kusý. Za předvedený výkon, ale zaslouží pochvalu celé mužstvo. V neděli nás čeká první mistrovské utkání. Na domácí půdě přivítáme Žamberk.

Špaček Roman



Fotografie k článku:





DNES MÁ NAROZENINY


Dnes nikdo neslaví.


TOP 5 STŘELCI KLUBU



PŘÍŠTÍ UTKÁNÍ

A tým


20.04.2024 - TJ Jiskra Ústí nad Orlicí - 17:00


TJ Jiskra Ústí nad Orlicí

-

TJ Spoje Praha

-


JSME NA FACEBOOKU




Web Jiskra Ústí fotbal používá cookies s jejichž pomocí bychom Vám chtěli umožnit optimální využití našich internetových stránek a také provádět průběžné zdokonalování internetové stránky. Svůj dobrovolný souhlas s použitím cookies můžete kdykoliv odvolat.