B mužstvo – 5. přípravné utkání – 1.3.2020




ZIMNÍ PŘÍPRAVA B” MUŽSTVA

JISKRA USTI N.O. „B” - SOKOL LIBCHAVY

                                5 : 0 /4 : 0/

SESTAVA ÚSTÍ

Hubálek — Pirkl/45.Cerný/ - Fučík — Felgr — Stejskal/68.PirkI/

M.Kopecký/68.Procházka/ - Pavlásek — Procházka/45.Š.Kopecký/ M.Krátký/68.Pinkava/ - Chalupník/60.Rotter/ - Pinkava/45.Karlík/

BRANKY: 15.' Stejskal, 21.' Pinkava, 32.'a 43.' Fučík, 49.' M.Krátký

Poslední přípravný zápas na domácí UMT zvládli hráči „B” týmu dobře. V prestižním derby si lehce poradili s tradičním soupeřem, hrajícím krajskou I. B třídu. Hostům se v úvodu zápasu zranil nejlepší střelec Ráb, což se projevilo na jejich útočné aktivitě. Dobře hrající obranu složenou ze zkušených hráčů ani jednou nepokořili. Domácí svoji herní převahu dokázali zúročit i střelecky. Skóre otevřel v 15. min. Václav Stejskal po přihrávce Pinkavy — 1:0. Nahrávač na úvodní gól Tomáš Pinkava se ve 21. min. zapsal i mezi střelce, když využil přihrávku Felgra ke zvýšení náskoku — 2:0. V 32. a 43. min. se po přihrávkách Matouše Kopeckého prosadil ze zadní pozice Michal Fučík, jenž stanovil výsledek úvodní části — 4:0. Ani po přestávce se obrázek hry příliš nezměnil, svěřenci trenéra Pražáka byli lepší po všech stránkách, jen střelecky už to nebylo tak výrazné. Konečnou podobu jednoznačného zápasu stanovil v 49. min. po přihrávce Černého rychlonohý záložník Matěj Krátký — 5:0.

Náročnou zimní přípravu zakončí tým v sobotu 14. 3. od 10.00 hodin ve Slatiňanech.



Fotografie k článku:





DNES MÁ NAROZENINY


Dnes nikdo neslaví.


TOP 5 STŘELCI KLUBU



PŘÍŠTÍ UTKÁNÍ

A tým


27.04.2024 - FK Dobrovice - 17:00


FK Dobrovice

-

TJ Jiskra Ústí nad Orlicí

-


JSME NA FACEBOOKU




Web Jiskra Ústí fotbal používá cookies s jejichž pomocí bychom Vám chtěli umožnit optimální využití našich internetových stránek a také provádět průběžné zdokonalování internetové stránky. Svůj dobrovolný souhlas s použitím cookies můžete kdykoliv odvolat.