Přípravné utkání dorost 17.5.2020




V. Mýto - UO 4:4 pol. 2:1


Sestava UO:

Hortlík - Řehák (46. Bartoň) Janda (10. Vacek), Šimek (75.  (Řehák), Bartoš DD (75. Popel) - Petrjánoš, Šmíd (46. Špaček), Batrla, Vašata (46. Popelář), Popel (46. Bartoš UO) - Barkoci (75. Vašata)...


Branky: 3x Barkoci, Popelář...


V první poločase jasně dominoval soupeř a prakticky nás nepustil do hry. Osobní souboje ve středu hřiště vyhrával on. Měl několik tutových šancí. Nás držely ve hře tyče, břevna a vynikající Hortlík. Soupeři se podařilo skórovat v 16. minutě, ale z vedení se neradoval dlouho. Ve 20. minutě po našem zahrání rohového kopu naběhl na přední tyč Barkoci a nekompromisně zakončil střelou pod břevno. Ovšem naše hra byla ve středu hřiště nadále špatná a staví a tak do poločasu jsme prohrávali 1:2.
Ve druhém poločase nastoupil místo Vašaty Popelář a místo Šmída Špaček. Hra se viditelně změnila. Měli jsme více balon na kopačkách a tudíž mohli hrát... 
Vyrovnání přinesla 53. minuta. PETRJANOŠ přistrčil balon Barkocimu a te do prázdné branky vyrovnal.
[14:14, 17. 5. 2020] Krummer Jan: Tak a kde jsem to skončil...
O pět minut jsme se radovali potřetí. Přihrávku od Bartoše DD si převzal Popelář a vymetl pravou šibenici.
Běžela 60. minuta a tempo hry gradovalo. Hrálo se nahoru dolu. Žádný taktický šachy, ale opravdu hned na bránu (ty Mejťáci jsou individualně a hlavně fyzicky fakt výborný). Přišlo vyrovnání. Teď už opravdu rozhodovali detaily. Soupeř rozebral naši obranu a do prázdné branky skóruje. V 78. minutě jdeme opět do vedení na perfektní průnikovou přihrávku Špačka (jinak asi nejlepšího hráče našeho týmu ve druhém poločase) si čítankově naběhl Barkoci, udělal kličku brankáři a poslal nás do vedení ⚽⚽⚽. Jenže za pět minut opět rozhodovaly detaily. Na polovině hřiště se neshodli kdo bude hrát balon Vacek s Petrjanošem a do otevřené obrany vlétli hráči V. Mýta jako uragán a bylo vyrovnáno. V 88. minutě šel sám na branku Popel. Na hranici vápna byl sražen. Volný přímý kop otřel Popelář s pomocí gólmana o tyčku. Pozor! To nebyl konec. Po rohovém kopu jsme ztratili míč a soupeř šel na naši branku v přečíslení 4:3... šanci neproměnil.
A tak zápas skončil spravedlivou remizou 4:4.
To hodnocení týmu. Družstvo dorostenců je momentálně velmi silné, hlavně po mentální stránce. Velice dobře pracuje v tréninku a následně se jim to vrací. Dovolím si říct ( a opět to bude znít bez pokory a arogantně), že ten mančaft se otočil během půl roku o 180 stupňů.
Tam prakticky není slabina (samozřejmě se bavíme o jisté úrovni). Tam to dospělo tak, že můžu vystřídat kohokoliv a kdykoliv a prakticky nikdy neoslabím. To se potvrdilo v několikátém zápase i po Korona pauze. Samozřejmě, že všechno není úplně ideální, chyby se dělaj a né pokaždé to všechno výjde. Ale štěstí jim jde naproti. A jde jim naproti proto, protože ty kluci chtějí pracovat, jsou bojovníci a hlavně naslouchaj a ty zmíněné chyby opakujou minimálně... myslím, že pokud se dobře, opakuji dobře ☝☝☝ propojí spolupráce dorostu s Béčkem tak teď máme momentálně velkou naději do budocnosti UO fotbalu ⚽⚽⚽.
Toť vše.



Fotografie k článku:





DNES MÁ NAROZENINY


Dnes nikdo neslaví.


TOP 5 STŘELCI KLUBU



PŘÍŠTÍ UTKÁNÍ

A tým


20.04.2024 - TJ Jiskra Ústí nad Orlicí - 17:00


TJ Jiskra Ústí nad Orlicí

-

TJ Spoje Praha

-


JSME NA FACEBOOKU




Web Jiskra Ústí fotbal používá cookies s jejichž pomocí bychom Vám chtěli umožnit optimální využití našich internetových stránek a také provádět průběžné zdokonalování internetové stránky. Svůj dobrovolný souhlas s použitím cookies můžete kdykoliv odvolat.