Příprava dorost 24.7.2020




Dolní Dobrouč muži - Ústí nad Orlicí

                   4:1, pol. 2:0.

Branka Janda.


Sestava:

Hortlík (46' Kalousek) - Bartoš UO, Batrla, Janda, Řehák (46. Bartoň) - Petrjánoš, Špaček, Popelář (75. Řehák), Vašata, Popel (60. Langer) - Koukol (46. Bartoš ml.


Vývoj zápasu byl jednoznačný. Prvních 25 minut nás fyzicky vyspělejší Dobrouč mlela. Ve středu zálohy řídil hru Kamil Vacek a tak jsme měli docela hoňku. V té době jsme mohli prohrávat klidně o tři góly. Postupně se hra vyrovnala, ale bohužel do finální fáze jsme se nedostali. V závěru poločasu jsme dostali branku po hloupé a zbytečné individuální chybě. Druhý poločas byl obdobný. Fyzická síla rozhodovala v osobních soubojích. Hra byla naše velmi, velmi dobrá. Samozřejmě na hranici našich fyzických možností. BATRLA, JANDA, ŠPAČEK, PETRJÁNOŠ, VAŠATA se perfektně vyrovnali soupeři... bohužel fyzický hendikep ostatních byl znát. Další branku jsme dostali ze sporné penalty a čtvrtý gól po velmi vydařené akci dobroučáků.
Kluci podali velmi dobrý výkon ohledně nasazení a taktiky. Samozřejmě, že noví kluci co přišli ze žáků se teprve s týmem sžívají.



Fotografie k článku:





DNES MÁ NAROZENINY


Dnes nikdo neslaví.


TOP 5 STŘELCI KLUBU



PŘÍŠTÍ UTKÁNÍ

A tým


20.04.2024 - TJ Jiskra Ústí nad Orlicí - 17:00


TJ Jiskra Ústí nad Orlicí

-

TJ Spoje Praha

-


JSME NA FACEBOOKU




Web Jiskra Ústí fotbal používá cookies s jejichž pomocí bychom Vám chtěli umožnit optimální využití našich internetových stránek a také provádět průběžné zdokonalování internetové stránky. Svůj dobrovolný souhlas s použitím cookies můžete kdykoliv odvolat.