Příprava A muži 25.7.2020




FK ŠUMPERK - JISKRA ÚSTÍ N.O.

                    1   :   0  /0 : 0/

 

SESTAVA ÚSTÍ:

Jeřábek/46.Javorski/ – Ptáček – Chleboun – Lněnička - Langer

Boura/37.Mayer/ – Špatenka – Souček – Falta/70.Procházka/  

Voleský/46.Tichý/ - Nathan/46.M.Krátký/

 

Hledání optimální sestavy pro blížící se novou sezonu pokračovalo na hřišti divizního Šumperku. V úvodní části se hrálo oboustranně ve vysokém tempu, ale bez zaznamenatelných brankových příležitostí. Zejména ze strany hostujícího celku bylo ve finální části až moc nepřesností. Brankáři se příliš nezapotili. Po přestávce svěřenci trenéra Chudého výrazně přidali, ovšem v koncovce předvedli doslova festival zahozených 100% šancí. Pozorný divák napočítal až pět takto zmařených situací. Ve fotbale téměř neomylně platí vžité pravidlo, nedáš – dostaneš! Naplnilo se v 86. min., v níž získali domácí rohový kop, aby vzápětí dopravili míč do sítě a stanovili konečný výsledek – 1:0. Na rohové kopy vyhrálo Ústí 1:12, ale obyčejně silná stránka, standardní situace v tomto zápase neplatila, jediný roh stačil k vítězství domácím.

Výsledek asi průběhu hry neodpovídá, ale do historie se zapíše vítězství FK Šumperk. Pro příznivce Jiskry byl potěšitelný výkon mladého Ptáčka na postu pravého obránce, trenér hodnotil kladně také vystoupení Nathana a Voleského. Ani ostatní hráči však nehráli špatně, odvedli slušný standard. Až na nepříznivý konečný výsledek.

Letní cyklus přípravných zápasů A týmu bude pokračovat opět

v sobotu 1. 8. od 10.30 hodin, kdy se v Ústí nad Orlicí představí účastník MFL Sigma Olomouc „B“.



Fotografie k článku:





DNES MÁ NAROZENINY


Dnes nikdo neslaví.


TOP 5 STŘELCI KLUBU



PŘÍŠTÍ UTKÁNÍ

A tým


20.04.2024 - TJ Jiskra Ústí nad Orlicí - 17:00


TJ Jiskra Ústí nad Orlicí

-

TJ Spoje Praha

-


JSME NA FACEBOOKU




Web Jiskra Ústí fotbal používá cookies s jejichž pomocí bychom Vám chtěli umožnit optimální využití našich internetových stránek a také provádět průběžné zdokonalování internetové stránky. Svůj dobrovolný souhlas s použitím cookies můžete kdykoliv odvolat.