Přípravné utkání B mužstvo 26.2.2022




PŘÍPRAVA „B“ MUŽSTVA

JISKRA ÚSTÍ N.O. „B“ – FK JEHNĚDÍ

                                 1  :   1  /0 : 0/             

SESTAVA ÚSTÍ N.O. :

Jeřábek/46.Hubálek/ – Bartoš – Janda – Grunta – Stejskal

M.Krátký/65.Popel/ - Šafránek – Š.Kopecký – M.Kopecký/46.Procházka/

Petscher - Batrla/65.Barkóci/

BRANKA:  Petscher

 

Po solidních výkonech i výsledcích v dosavadním průběhu přípravy béčko Jiskry tentokrát svého soupeře neporazilo. Úvodní část zápasu se odehrávala ve vysokém tempu na obou stranách. Oba celky však vyprodukovaly i poměrně značné množství nepřesností. Hra se přelévala od vápna k vápnu, chyběly však gólové šance a příležitosti. Zajímavá akce se zrodila ve 20. min. po rozehrávce Stejskala, kdy na levé straně dobře zakombinovali  M.Kopecký se Šafránkem, následný centr Bartoše se pak odrazil od břevna do pole, kde k úspěšné dorážce chyběl domácím větší důraz. Velkou šanci na skórování měl i soupeř, když v 29. min. úvodní části prošel obranou Gregar, po kličce gólmanovi mu však odebrali míč obránci. Poločas tak skončil bez branek. Ani po přestávce se domácím nepodařilo snaživého soupeře přehrát, jeho obrana pracovala znamenitě. Naopak po rychlém protiútoku se Jehnědí dostalo do nečekaného vedení. Nerozhodný výsledek zachraňoval v 63. min. Petscher, kterému se podařilo prostřelit houštinu těl uvnitř šestnáctky – 1:1. Zápas ta skončil překvapivě pomyslnou dělbou bodů.

Příprava na jarní sezonu pokračuje opět v sobotu 5. 3., na domácí UMT se svěřenci trenéra Krummera utkají v 16.00 hodin s tradičním zimním soupeřem Sokolem Bělotín.

 



Fotografie k článku:





DNES MÁ NAROZENINY


Dnes nikdo neslaví.


TOP 5 STŘELCI KLUBU



PŘÍŠTÍ UTKÁNÍ

A tým


27.04.2024 - FK Dobrovice - 17:00


FK Dobrovice

-

TJ Jiskra Ústí nad Orlicí

-


JSME NA FACEBOOKU




Web Jiskra Ústí fotbal používá cookies s jejichž pomocí bychom Vám chtěli umožnit optimální využití našich internetových stránek a také provádět průběžné zdokonalování internetové stránky. Svůj dobrovolný souhlas s použitím cookies můžete kdykoliv odvolat.