Přípravné utkání muži B 19.3.2022




 

PŘÍPRAVA „B“ MUŽSTVA

JISKRA ÚSTÍ N.O. „B“ – TATRAN VŠECHOVICE

                                 2   :   4  / 1 : 2 /             

SESTAVA ÚSTÍ N.O. :

Jeřábek/46.Hubálek/ – Janda/65.Pirkl/ - Batrla – Grunta – Stejskal/65.Bartoš/

Petrjánoš – Šafránek – Š.Kopecký/46.Pavlásek/ - M.Kopecký/46.Procházka/

Pinkava – Emanuel /Petscher/

BRANKY:  2x Pinkava

 

Soupeřem béčka byl v sobotu na UMT kvalitní soupeř hrající moravskou divizi, který byl v Ústí na soustředění. Hosté byli po většinu času lepším týmem, ale mladý ústecký tým o mnoho nezaostával.  Trenér Krummer hodnotí zápas jako povedený, kladně hlavně to, že se střelecky znovu ozval Tomáš Pinkava, jenž v úvodní části vyrovnával na 1:1 a v závěru snižoval na 2:3. V posledních minutách zápasu domácí dokonce měli několik možností vyrovnat, ale úspěšní nebyli, bohužel těsně před závěrečným hvizdem rozhodčího navýšili svůj náskok na konečných 2:4. V týmu Ústí se představila další exotická posila pro A tým Emanuel.

Béčko Jiskry vstoupí do jarní části I. A třídy až 3. dubna, takže bude ještě po zbytek měsíce března ladit formu v přípravných zápasech, jejichž program se dojednává.



Fotografie k článku:





DNES MÁ NAROZENINY


Dnes nikdo neslaví.


TOP 5 STŘELCI KLUBU



PŘÍŠTÍ UTKÁNÍ

A tým


20.04.2024 - TJ Jiskra Ústí nad Orlicí - 17:00


TJ Jiskra Ústí nad Orlicí

-

TJ Spoje Praha

-


JSME NA FACEBOOKU




Web Jiskra Ústí fotbal používá cookies s jejichž pomocí bychom Vám chtěli umožnit optimální využití našich internetových stránek a také provádět průběžné zdokonalování internetové stránky. Svůj dobrovolný souhlas s použitím cookies můžete kdykoliv odvolat.