Přípravné utkání A mužstvo 17.7.2021




JISKRA ÚSTÍ N.O. – FC ŽĎÁR NAD SÁZAVOU

                           5   :   4              /1 : 2/ 

 

SESTAVA ÚSTÍ:

Hubálek /46.Jeřábek/ – Ptáček/46.Petrjánoš/ – Chleboun –  Koukola - Langer

Seyku/46.Mayer/ – Falta/70.Procházka/ – Lněnička – Vošlajer/73.Ebuke/    

Tichý - Souček

BRANKY2x  Mayer, Souček, Chleboun, Tichý

 

Sobotní přípravný zápas se musel líbit přítomným divákům, méně nadšení byli určitě trenéři a vyznavači defenzivní taktiky. Utkání se od úvodních minut odehrávalo v bezstarostném útočném ladění, skóre se přelévalo z jedné strany na druhou jak v basketbalu. Už v 6. min. se po rohu a obléhání branky hostů trefil Chleboun zblízka jen do břevna. V 11. min. se po pěkné akci Tichého s Tomášem Vošlajerem /roč. 02, hostování z Hradce/ dostal za obranu Seyku, ale v rozhodující chvíli si ukopl míč. V 15. min. si uvnitř šestnáctky ideálně zpracoval přihrávku Tichý a z jeho nabídky skóroval Souček – 1:0. Poté hosté hru vyrovnali a mnohem častěji se dostávali na dostřel branky Hubálka. Ve 21. min. vznikl v obraně Jiskry velký závar, Hubálek první šanci skvěle vyrazil, ale z dorážky se nemýlil Severa – 1:1. Ve 25. min. se střelec vyrovnávací branky řítil sám na ústeckého gólmana, ten ho však báječně vychytal. Ve 40. min. se po další pěkné kombinaci Ústí v podání Ptáčka s Tichým dostal do vyložené šance opět  Seyku, tentokrát pálil těsně vedle. Ve 42. min. Hubálek nezpracoval těžkou malou domů, čehož využil Henzl a stanovil výsledek úvodní části – 1:2. Druhý poločas byl nahoru – dolu, už v 47. min. dokopl po rohovém kopu míč do sítě Chleboun – 2:2. Pak už to šlo ráz, naráz, domácí předváděli pěkné akce, aby v zápětí chybovali v defenzívě. V 57. min. po krásné akci Koukol, Langer, Souček skóroval zblízka Mayer – 3:2. V 65. min., ale následovala zbytečná ztráta před vápnem Jiskry a pohotový Šloma vyrovnává – 3:3. V 68. min. znovu výtečná akce Ústí po levé straně, Langer přesně centruje na Tichého, jenž pohodlně upravuje na 4:3. V 73. min. však hosté znovu využívají bohorovnost v obranných řadách domácích, Sodomka znovu srovnává – 4:4. Hokejové skóre nakonec stanovil Mayer, jenž v 80. min. využil krásnou přihrávku Ebukeho a zblízka určil konečný výsledek – 5:4.

Zajímavá podívaná tak skončila těsným zaslouženým vítězstvím svěřenců trenéra Chudého. Generálku před zahájením dalšího ročníku ČFL absolvují fotbalisté Jiskry v Olomouci.

S béčkem ligového týmu hrají v sobotu 24. 7. od 10.30 hodin.



Fotografie k článku:





DNES MÁ NAROZENINY


Dnes nikdo neslaví.


TOP 5 STŘELCI KLUBU



PŘÍŠTÍ UTKÁNÍ

A tým


20.04.2024 - TJ Jiskra Ústí nad Orlicí - 17:00


TJ Jiskra Ústí nad Orlicí

-

TJ Spoje Praha

-


JSME NA FACEBOOKU




Web Jiskra Ústí fotbal používá cookies s jejichž pomocí bychom Vám chtěli umožnit optimální využití našich internetových stránek a také provádět průběžné zdokonalování internetové stránky. Svůj dobrovolný souhlas s použitím cookies můžete kdykoliv odvolat.