Příprava ml.žáci 31.7.2020




Jiskra Ústí nad Orlicí U13-Dukla Praha U13 

                               0:4 (0:1) 

 

Sestava

Jáneš Vojta-Borovička Jan, Rýdl Jaroslav, Cindr Daniel, Langer Adam, Kusý Matěj, Saňák Jonáš, Pirkl Marek, Husička Jakub, Klouda Tobiáš, Solar Ondřej, Kalcovský Ernest, Kalcovský Erik

Hráno na polovinu hřiště  2 krát 35.minut   7+1

Mladší žáci v pondělí 27.7.2020 zahájili přípravu na novou sezónu a hned v pátek sehráli přípravné utkání s Duklou Praha. Velmi kvalitní soupeř který zde byl na soustředění a hraje žákovskou ligu, nás po většinu zápasu přehrával a zaslouženě zvítězil. Za úmorného vedra to byl pro naše chlapce fyzicky velmi náročný zápas. Dukla v zápase točila tři sedmičky hráčů a to bylo hlavně ve druhém poločase znát. Našemu týmu v zápase nechybělo nasazení, bojovnost a dokud byli síly tak i snaha hrát proti silnému soupeři kombinační fotbal. Byla to porážka se vztyčenou hlavou a mužstvo zaslouží pochvalu. Famozní výkon předvedl v brance Vojta Jáneš.

 



Fotografie k článku:





DNES MÁ NAROZENINY


Dnes nikdo neslaví.


TOP 5 STŘELCI KLUBU



PŘÍŠTÍ UTKÁNÍ

A tým


20.04.2024 - TJ Jiskra Ústí nad Orlicí - 17:00


TJ Jiskra Ústí nad Orlicí

-

TJ Spoje Praha

-


JSME NA FACEBOOKU




Web Jiskra Ústí fotbal používá cookies s jejichž pomocí bychom Vám chtěli umožnit optimální využití našich internetových stránek a také provádět průběžné zdokonalování internetové stránky. Svůj dobrovolný souhlas s použitím cookies můžete kdykoliv odvolat.