Přípravné utkání mladší žáci 13.8.2019




13.8.2019  Ústí nad Orlicí

 

Jiskra Ústí nad Orlicí-Sparta Brno 

           1:6 (0:2) (0:1) (1:3)

 

Branka:Pirkl

 

Sestava
Zářecký Lubomír-Šváb Michal, Borovička Jan, Skala Daniel, Horálek Matěj, Cindr Daniel, Kusý Matěj, Hoffman David, Solar Ondřej, Pirkl Marek, Husička Jakub 

 

Mladší žáci se ve druhém přípravném zápase na novou sezonu utkali se Spartou Brno. Hosté z Brna zde mají soustředění a stejně jako náš první soupeř v přípravě Dukla Praha hraje žákovskou ligu. Čekal nás teda opět velmi kvalitní soupeř. Po dohodě se zápas hrál na polovinu hřiště s počtem hráčů 7+1 na tři třetiny po 25 minutách. Jelikož stále probíhají prázdniny, tak náš kádr není stále kompletní. V poli se točilo deset hr&a acute;č ů a v brance nám vypomohl Luba Zářecký, který se už posunul do starších žáků. To hostující tým co se týká počtu hráčů na tom byl o poznání lépe. Do každé třetiny nastoupila nová osmička hráčů. Pro naše mužstvo těžký zápas. Po většinu zápasu se jenom bráníme. Snažíme se dostupovat hráče, předskakovat je, zajišťovat se, správně se posouvat a při získání míče se kombinací dostat na soupeřovu polovinu a ohrozit jejich branku. To se nám celkem i dařilo a nebýt posledních deseti minut, kdy inkasujeme tři branky, mohla prohra vypadat přijatelněji. Jedinou naší branku zaznamenal Pirkl po přihrávce Solara.  Kluci i přes vysokou prohru zaslouží pochvalu za odv eden&yac ute; výkon. V neděli 18.srpna nás čekají v dalším přípravném zápase Hranice na Moravě.



Fotografie k článku:





DNES MÁ NAROZENINY


Dnes nikdo neslaví.


TOP 5 STŘELCI KLUBU



PŘÍŠTÍ UTKÁNÍ

A tým


27.04.2024 - FK Dobrovice - 17:00


FK Dobrovice

-

TJ Jiskra Ústí nad Orlicí

-


JSME NA FACEBOOKU




Web Jiskra Ústí fotbal používá cookies s jejichž pomocí bychom Vám chtěli umožnit optimální využití našich internetových stránek a také provádět průběžné zdokonalování internetové stránky. Svůj dobrovolný souhlas s použitím cookies můžete kdykoliv odvolat.