A mužstvo přípravné utkání 25.1.2020




ZIMNÍ PŘÍPRAVA „A“ MUŽSTVA

JISKRA ÚSTÍ N.O. – FK LETOHRAD

                          0   :   0

SESTAVA ÚSTÍ :

J.Krátký /Jeřábek/ – Grepl – Chleboun – Rodan - Langer

Mayer - Sejkora - Špatenka – Souček - Nathan

Chris /po přestávce Falta, Nágl, Skalický, Procházka, Pinkava/               

 

Ani při druhém přípravném zápasu na domácí UMT se diváci střeleckých hodů nedočkali. Prestižní duel se sousedním Letohradem skončil bez branek a tak jediným zimním střelcem Jiskry zůstává zatím Vojtěch Habrman. Více gólů už ale tento hráč v Ústí nedá, neodolal totiž vábení Vysokého Mýta a od jara bude nastupovat za tento ambiciózní divizní klub. V sobotním utkání naopak nastoupili za domácí na zkoušku hned tři hráči tmavé pleti. Nejvíce zaujal na místě stopera vedle Jakuba Chlebouna vysoký Rodan /Belgie/, jeho kolegové Nathan /Francie/ a Chris /Belgie/ začali dobře, ale postupem času se vytratili. Po prvním utkání těžko ovšem hodnotit. Ústí bylo od úvodních minut viditelně lepším týmem a už v 10. min. po pěkné přihrávce Špatenky mířil z dobré pozice nad branku Chris. Ve 12. min. po úniku a centru Nathana netrefil z 8m branku volný Mayer. V 16. min. se na druhé straně dostal do střelecké příležitosti hostující Budil, také on však pálil do oblak. Poté se hra opticky vyrovnala, odbývala se ovšem nejvíce ve středu hřiště bez větších příležitostí. Výjimkou byla situace ze 40. min., kdy po chytré přihrávce Součka nezvládl koncovku opět Chris. Úvod 2. poločasu se lépe povedl diviznímu soupeři, jeho snaha vyvrcholila v 52. min., kdy musel Jeřábek hasit příležitost v z kopačky Kabourka. V 58. min. získali hosté sérii čtyř rohů, které většinou řešila s přehledem obrana domácích. Závěr zápasu patřil opět Jiskře. V 63. min. dravě pronikl po pravém křídle Mayer, jeho ostrý centr našel hlavu Součka, na místě byl však pozorný gólman. Závěrečné minuty přinesly až drtivý nápor domácích, v němž měl největší šanci po rohu Nágl, ale z prázdné branky vykopl jeho střelu jeden z bránících hráčů.

Fotbalisty Jiskry čeká v tomto týdnu vrchol atletické přípravy na soustředění v Trutnově, kam mužstvo odjíždí ve středu. V rámci tohoto soustředění sehrají svěřenci trenéra Chudého přípravný zápas proti dalšímu diviznímu celku, domácímu MFK. Tento zápas je na programu v sobotu 1. 2. od 10.30 hodin.



Fotografie k článku:





DNES MÁ NAROZENINY


Dnes nikdo neslaví.


TOP 5 STŘELCI KLUBU



PŘÍŠTÍ UTKÁNÍ

A tým


27.04.2024 - FK Dobrovice - 17:00


FK Dobrovice

-

TJ Jiskra Ústí nad Orlicí

-


JSME NA FACEBOOKU




Web Jiskra Ústí fotbal používá cookies s jejichž pomocí bychom Vám chtěli umožnit optimální využití našich internetových stránek a také provádět průběžné zdokonalování internetové stránky. Svůj dobrovolný souhlas s použitím cookies můžete kdykoliv odvolat.