Pohár MOL CUP 31.7.2022




PŘEDKOLO MOL CUP 2022/2023

MFK TRUTNOV - JISKRA ÚSTÍ N.O.

                      0   :   4  / 0 : 1 /

 

SESTAVA ÚSTÍ:

Jech - Skalický/86.Petrjánoš/ – Nemšovský – Mikor - Langer

Hynek/71.Sokol/ – Souček/71.Šafránek/ – Špatenka – Stránský

Tichý/86.Pinkava/ – Paata/63.Tulach/

SESTAVA TRUTNOV:

Hofírek – Turner – Balcar – Štěpánek – Knap

Rajnoch – Jirousek – Slavík/68.Landa/ – Brejcha/68.Borovski/

Čechovič/77.Kruliš/ - Zezula/77.Trávníček

BRANKY:  20.´ Tichý, 65.´ Souček, 67.´ Nemšovský, 90.´ Pinkava

 

Nově sestavený tým Jiskry se sehrává za pochodu a jeho forma roste. Po dvou vysokých výhrách v přípravě si svěřenci trenéra Evžena Kopeckého hladce poradili i s budoucím soupeřem v divizi. Tentokrát už šlo o soutěžní zápas v rámci předkola MOL CUP, v něm byli hosté od úvodních minut viditelně lepším týmem, domácí se snažili, ale cestu k brance Jecha hledali jen velmi těžko. Nápaditá hra plná pohybu Jiskry tažená po obou stranách hřiště působila defenzívě MFK velké potíže. První úder přišel v 20. min., kdy se po ideální průnikové přihrávce dostal za obranu Patta, jeho nepovedená střela se odrazila od bránícího hráče před Radka Tichého, jenž pohodlně otevřel skóre – 0:1. I po gólu pokračovala herní převaha Ústí, domácí však příkladně bojovali a hrozili hlavně z protiútoků, kde však naráželi na pevně postavenou obranu soupeře. Ani po přestávce se obrázek hry příliš nezměnil, definitivní rozhodnutí padlo v rozmezí několika minut uprostřed 2. poločasu. V 65. min. rozehrál Stránský standardní situaci, míč si našel uvnitř šestnáctky Jan Souček a zvýšil na 0:2. Tyto situace mohou být velkou zbraní, rozehrává je převážně Josef Stránský a byl i u třetího gólu. Po jeho perfektním rohu se nekompromisně hlavou prosadila další letní posila Adrian Nemšovský – 0:3. V samotném závěru vypili domácí kalich hořkosti do dna, když po dalším rohu, tentokrát na krátko našel centr Stránského na zadní tyči volného Tomáše Pinkavu a ten stanovil konečný výsledek – 0:4. V 1. kole MOL CUP nastoupí Jiskra 17. 8. od 17.00 hodin doma proti tradičnímu soupeři z ČFL Živanicím.

Nyní už ale směřují myšlenky hráčů, realizačního týmu i příznivců k úvodnímu kolu divize. V soboru 6. 8. od 17.00 hodin se bude v Ústí hrát tradiční prestižní regionální derby s Letohradem.

 



Fotografie k článku:





DNES MÁ NAROZENINY


Dnes nikdo neslaví.


TOP 5 STŘELCI KLUBU



PŘÍŠTÍ UTKÁNÍ

A tým


20.04.2024 - TJ Jiskra Ústí nad Orlicí - 17:00


TJ Jiskra Ústí nad Orlicí

-

TJ Spoje Praha

-


JSME NA FACEBOOKU




Web Jiskra Ústí fotbal používá cookies s jejichž pomocí bychom Vám chtěli umožnit optimální využití našich internetových stránek a také provádět průběžné zdokonalování internetové stránky. Svůj dobrovolný souhlas s použitím cookies můžete kdykoliv odvolat.